Sjödins Stenhuggeri

Sjödins Stenhuggeri

INREDNINGSSTEN

Vi är er lokala leverantör av inredningssten. Vi strävar efter högsta kvalitet, hållbarhet och funktionalitet.

KONTAKTA OSS
Info@sjodinsstenhuggeri.se
019-311640

Service, kvalite & noggranhet

Handgjord kvalité

Vi är experter inom stenbearbetning och jobbar hårt för att alltid ge dig den bästa service snabbt och noggrant.
Högkvalitativa produkter i sten

Inredningssten

Med vår 100-åriga erfarenhet, kunskap och kvalitet vågar vi påstå att vi kan sten. I vår moderna produktionsanläggning i Örebro tillverkar vi allt från köksbänkar och fönsterbänkar till badrumsskivor, golv- väggplattor, bordsskivor samt andra utmanade projekt vid förfrågan.

Sjödins Stenhuggeri är din självklara stengrossist.

Nedanför ser du ett urval av material du kan välja mellan.

Materialval

Självklart kan vi leverera andra material vid förfrågan.

Silestone

Silestone är en produkt som består av 94% naturlig kvarts, som gör materialet utomordentligt hårt och motståndskraftig. Det är en utmärkt yta för köksbänkar, badrum, golv och väggbeklädnad med minsta möjliga antal fogar.

Granit

Granit är en naturlig sten som bildade för flera miljoner år sedan och utmärker sig genom sin skönhet, styrka och hållbarhet. Bänkskivor i granit kommer inte bli slitna och kan hantera höga temperaturer. Varje bänkskiva är unik, eftersom det är omöjligt att få två ytor med samma mönster. Mönstret beror på vilken typ av sten det är och det kan vara liknande, men inte samma. Granit är för hemägare som uppskattar något unikt och långvarig skönhet!

Caesarstone

Caesarstone’s kvartskomposit har tagit en viktig och speciell roll i vårt sortiment. Denna ledande producent har all fokus på kvalité och är den absoluta trendsättaren när det kommer till utveckling av nya kulörer och strukturer. Vårt sortiment med kvartskomposit har vuxit & vi kan idag erbjuda ett brett urval av kulörer; allt ifrån enfärgat till marmorerat, från helt vit till den djupaste svart.

Kalksten - Marmor

Bänkskivor i kalksten är vackert, tidlöst och neutralt, vilket gör att en bänkskiva i kalksten passar de flesta inredningsstilar och övriga färgval i köket.

Bricmate

Bricmate är en granitkeramik som blivit allt mer populärt i Svenska hem på senare år. För bänkskivor och kommodskivor används 12mm tjocklek. Granitkeramiken kan användas i hemmamiljö såväl som i offentliga rum. Skivorna tål högt slitage från köksredskap och får inga fläckar av citron, vin eller feta livsmedel. Lätt att hålla ren med vanliga rengöringsmedel mot exempelvis fettfläckar och kalkavlagringar.

Inspiration

Bilder från leverantörer och några av våra nöjda kunder!

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Ett urval av företag vi har ett starkt sammarbete med.
Vårt kontor

Kontakta oss

Låt oss göra något fantastiskt tillsammans. Vi är din lokala stenleverantör. Handgjord kvalité när det är som bäst.

Karosserigatan 5, 703 69 Örebro
019-31 16 40
info@sjodinsstenhuggeri.se